Veelgestelde vragen

Onderstaand treft u de veel gestelde vragen aan.

Staat uw vraag er niet bij? Bel ons dan op 0174-624057 of mail naar info@vemolease.nl.

U kunt ons bereiken via telefoon en e-mail. Maar u mag natuurlijk ook altijd langskomen op ons kantoor. U bent van harte welkom.

Telefoon: 0174-624057

E-mail algemeen: info@vemolease.nl

E-mail offerte: offerte@vemolease.nl

Bezoekadres: Klompenmakerstraat 51, Naaldwijk

Onze openingstijden zijn:

Maandag tot vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur.

Onze hulpdienst is 24 uur bereikbaar.

Vemo Lease staat erom bekend ook voor starters klaar te staan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kijken we naar de beste oplossing. 

Normaliter kunnen wij u binnen een dag uitsluitsel geven. Wij vragen u uw meest recente jaarcijfers, uittreksel KvK en een kopie legitimatie van de tekenbevoegde(n) personen toe te sturen. Als deze compleet worden aangeleverd is een snelle toetsing geen probleem.

Wij hebben meerdere rijscholen als klant. Wel stellen wij enkele voorwaarden die wij u graag persoonlijk toelichten. 

Een voorloopauto is geen probleem. De voorloopauto wordt ingezet tegen het leasetarief van de bestelde auto.

Op de site Autopermaand.nl  treft u ons private lease aanbod aan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Niels Overgaauw via 0174-624057.

Mits uw partner en/of kinderen een geldig rijbewijs hebben is dat toegestaan. Bij bestuurders jonger dan 23 jaar geldt een verhoogd eigen risico van €450,-. 

Wij hanteren een “one-stopshopping” beleid. U kunt dus bij uw eigen dealer terecht en hoeft niet meerdere adressen af te rijden.

Het is belangrijk dat u regelmatig het peil checkt van de olie, ruitensproeier vloeistof, koelvloeistof en remvloeistof. Indien u twijfelt over het peil mag u altijd langs de garage rijden om e.e.a. te laten controleren.

Ook is het belangrijk dat u regelmatig de bandenspanning controleert. Niet alleen voor het behoud van de banden maar ook het verbruik is bij een juiste bandenspanning een stuk lager.

Belangrijk is om de auto niet te starten of te verrijden om schade aan het brandstofsysteem te voorkomen. Neemt u contact op met de hulpdienst van uw merk auto of bel naar 0174-624057 (ook na kantooruren). Onze hulpdienst zal u dan verder helpen

Schades worden bij Orange Schade in Vlaardingen of Hoogvliet gerepareerd. Reparatie elders in overleg.

Herrekening kan plaats vinden wanneer de afwijking van het werkelijk aantal gereden kilometers ten opzichte van het contractueel overeengekomen jaarkilometrage groter is dan 10% (meer- / minder).

U kunt uw auto inleveren op ons kantooradres in Naaldwijk of wanneer u weer een auto via ons leaset bij de dealer welke uw nieuwe auto aflevert. De officiële inname geschiedt altijd op ons adres in Naaldwijk.

De auto moet in schone staat ingeleverd worden, anders kan de auto niet door ons op schades gecontroleerd worden. De officiële inname kan dan pas plaatsvinden nadat de auto schoongemaakt is. Vergeet u niet de (reserve) sleutels, boekjes, hoedenplank, winter(zomer)banden en autopapieren af te geven.